Sportdag op de Khaalih Jagah Vlakte.

17 maart 2018.
Sportdag op de Khaalih Jagah vlakte.
Dit was sporten voor echte coole kikkers, want door de ijskoude wind was de gevoelstemperatuur min 12. We begonnen met het koningsnummer, de 100 meter sprint. De 100 meter was tot op de millimeter uitgezet op het pad en jullie renden allemaal extra hard om lekker warm te worden.
Duuk en Fang Hong liepen de afstand in 17.8 seconden, maar vlak ook Tymen met 18.2, Thomas H. met 18.4 en Lars met 18.6 niet uit. Iedereen, inclusief Bert, bleef onder de 24 seconden.
Het vér springen was ook gewaagd, want je liep natuurlijk de kans om midden in je sprong te bevriezen als een ijspegel. Jullie maakten allemal twee sprongen en verbeterden vaak nog je eerste afstand. Chris, die ons vandaag hielp, had niet de kans om te bevriezen, want hij moest steeds jullie sprong meten en dat deed hij zeer nauwkeurig.

Na de individuele WINTERSPELEN, was het tijd voor het Kwallenbal-Toernooi. Je moest met je ploeg een jute zak vol met ballen bij de tegenstander over de lijn drukken en daarbij mocht je alleen trekken en duwen tegen de Kwallenbalzak. Alle welpen lieten na het toernooi hun handen voelen, die waren nu heerlijk warm geworden.
Bij de teams vielen vooral Edda, Giovanni en Rafaël op, omdat elke keer dat we dachten dat ze zouden verliezen toch de zak weer over de lijn van de tegenstanders kregen. Ook Storm had een heerlijke tactiek, hij ging gewoon op de Kwallenbal liggen en maakte het de tegenstanders zo erg moeilijk.

In het clubhuis hadden we heerlijke Harlekijn koekjes voor jullie met een dikke laag chocolade en terwijl de Gidsen een spel verzonnen deden de andere welpen nog een heerlijk potje Krantje Spring.
We eindigden met het spel van de Gidsen en daarna ging iedereen fluitend naar huis……want jullie kregen als aandenken een heerlijk schrel scheidrechtersfluitje.