Het Dr. Emmett Brown Uitvindersweekend.

14 en 15 April 2018.
Het Dr. Emmett Brown Uitvindersweekend.
Niet alleen was dit weekend onvergetelijk en supergaaf, het werd meteen de blauwdruk van hoe elk Woudwachtersweekend er in de toekomst uit moet zien.
Met een heerlijke mix van jong en oud, meisjes en jongens en stoer en slim openden we het weekend met een spannend smokkelspel. Je moest in je witte labjas door het struikgwas en dat was ook een onderneming en dan waren er ook nog meer dan 10 opdrachten te doen om het goud en zilver te krijgen voor de wetenschapppelijke proeven.
Daarna moesten jullie door een besmet laboratorium lopen met beschermende zakken om de voeten en dat was hilarisch om te zien, vooral door de vele valpartijen van Thomas.
Na het spelgedeelte kregen jullie vrije tijd én dat vonden jullie eigenlijk het aller,allerleukste op dit terrein. Je kon er namellijk lekker in de bomen klimmen, naar een superleuk speeltuintje, bij de dieren en hun jonkies vertoeven en “last but not least” kikkervisjes vangen en achter kikkers aanzitten. Tussendoor hadden we lekkere drankjes voor jullie met dikke koeken en chippies en nootjes en om 18.00 uur was het avondmaal van Hindira was niet te versmaden.
In de avond moesten jullie radioactief materiaal zien te dumpen bij je tegenstanders, maar dat kon pas als je een touwtje van de arm van de beveiliging had afgetrokken. Dit deden we in het pikkedonker op onbekend terrein, dus in eerste instantie was het best wel eng. Na de eerste goedgelukte dumpingen kregen jullie echter de smaak te pakken en kregen we te horen dat het spel hartstikke gaaf was.
Na dit spel verzorgden Duuk en Giovanni een klein maar fijn kampvuurtje en jullie gingen langzaam maar zeker lekker uit jezelf richting slaapzaal.

De volgende dag begon met het maken van lavalampen als versiering voor de ontbijttafel en daarna deden we nog twee proefjes die erg intrigerend waren, want waarom ging dat ei niet kapot en waarom kreeg je dat kistje niet open ?????
Tijdens het ontbijt mochten ook weer lekker een eitje bakken, sommigen deden daar ook kaas op en Niels bakte er zelfs twee met alleen het eiwit. De ontbijttafel had nog een verrassing en dat was het heerlijke suikerbrood.
Na de afwas deden we voor de derde keer een groot spel met zeer ingewikkelde regels, maar jullie pikten het razendsnel op. Je moest namelijk een Magiër vinden, maar tijdens het zoeken kon je ook met verf getikt worden en dan werden je handen en daarna ook nog je voeten vastgebonden.
Als je voor de derde keer werd getikt was je dood, maar gelukkig liep Patricia rond met medicatiekaartjes die je van de dood konden redden.
Bert was de dorpsgek, als hij je tikte was je ook niet blij. Het allermoeilijkst was echter om met vijf levende welpen de Magiër te pakken. Het lukte één groep wel, maar die waren met zijn drietjes en drukten de Magiër dus maar stevig tegen de vloer zodat de twee andere welpen ook konden aansluiten.
Na een gezellige lunch hadden Jayden,Thomas,Zeno,Thomas G.,Guusje,Emma,Edda,Niels,Duuk en Giovanni nog maar één groot verzoek en dat was VRIJ SPEL, dat verzoek wilden wij wel inwilligen als we dan wel konden afsluiten met een knaller van een slotspel.
Dat mocht gelukkig en zo werd dit Uitvindersweekend het beste Woudwachtersweekend ooit !