De Spiegel-opkomst.

21 April 2018.
De Spiegelbeeld-opkomst.
Eindelijk weer eens een normale opkomst met een zeer grote toeloop van Woudwachters én die hadden er zin in !
We begonnen met het spel wat helemaal niets met spiegels te maken had, maar waarbij je zoveel mogelijk “paren” bij elkaar moest zien te krijgen. Op een groot doek lagen allerlei voorwerpen, zoals dingen waarmee je kon meten, spelletjes, huishoudelijke artikelen, enz. Van vier groepjes mocht steeds één welp iets gaan pakken. Dat was bij de eerste ronde natuurlijk geen punt, maar daarna moest er overlegd worden, want het ging er om wie de meeste “paren” bij elkaar kreeg.
Eigenlijk wilden jullie het na één potje nog een keer spelen, maar de leiding wilde nu toch eindelijk wel iets met spiegels gaan doen. We maakten twee partijen en één van die partijen was steeds het spiegelbeeld van de andere partij…..totdat het “origineel” het konijn in het midden te pakken had, want dan mocht je als spiegelbeeld die andere welp aftikken. We speelden twee razendspannende potjes die heel gelijk op gingen en beide keren met maar één punt werden beslist.
Hierna mochten de Gidsen een spel verzinnen en dat werd verstoppertje, best wel een goed idee, want op de plek waar wij waren was heel veel verstopplek én het was afgebakend door vier wegen.
Uiteindelijk waren Storm en Tymen het beste verstopt en daar waren ze heel trots op.
Na de limonade met koek sloten we ons aan bij de St.Jorisviering van de Groep, waar we een prachtige tweede plaats haalden bij het “Water,Vuur en Spons Spel” en ons goed lieten horen met een onnavolgbare uitvoering van het “Boem,Tjikke Boem Lied “ !
Vandaag hernieuwden we ook met 23 Woudwachters de welpenbelofte en dat was heel gaaf om te horen.