De Harry Potter opkomst.

28 April 2018.
De Harry Potter opkomst.
Een Heksenbezem dirigeer je niet zomaar zonder te oefenen en het bleek dan ook niet makkelijk om een fles met een toverdrank te laten rollen op een licht hellende weg. Gelukkig konden jullie het eerste rondje goed gebruiken om te oefenen, want bij de tweede ronde werden de bezems wel goed naar de hand gezet.
Hierna gingen we Zwerkbal spelen mét hindernissen. Je mocht niet lopen met de bal en dan waren de drie hoepels ook nog heel moeilijk om de bal doorheen te krijgen. Als je niet uitkeek werd je ook nog afgegooid door de leiding en was je één minuut uit het spel.
Bij de limo mochten jullie je eigen prikkelende toverdrank brouwen en daarna moesten jullie proberen om bij de tovenaar met de Sorteerhoed te komen.
We eindigden met een heerlijke uitsmijter en dat was de kans om lid te worden van de Tovenaarsfamilie, je moest dan precies hetzelfde doen als de familie, maar dat werd natuurlijk niet verteld als je het Tovenaarshol in ging……