De Oceanen-opkomst.

26 mei 2018.
De Oceanen-opkomst.
Bij de Woudwachters was het vandaag 10 + 10 = 17……., want in de ochtend deden er 10 Woudwachters mee met het Regiospel en in de middag waren er ook tien Woudwachters present.
Fanghong, Yanghe en Temelko waren er op beide opkomsten en in de middag kwamen Christopher en Charlie voor het eerst kennismaken met onze horde.
We begonnen met een oceaanwater-roulette, hierbij werden waterballonnen overgegooid terwijl je steeds verder van elkaar af kwam te staan. Uiteraard knapten die op de meest onverwachte momenten. Hierna werden er twee oceanen leeggeschept met een spons en daar hielden jullie het ook niet droog bij, want de oceanen werden leeggemaakt met sponzen die door de lucht vlogen.
De kogelvisrace op de skippyballen werd hilarisch, omdat je onderweg ook nog bekertjes moest verzamelen die kris-kras op de route lagen. Regelmatig tuimelden jullie over elkaar, maar gelukkig bleef iedereen drijven…..
Na een heerlijk bekertje limonade met een knoppertje, gingen we dolfijnen vervoeren in een laken.
Degenen die als dolfijn vervoerd werden hadden natuurlijk de meeste lol, want het lag heerlijk in het laken…..tenzij de draagcrew moe werd en je pardoes liet vallen…..
We eindigden met de route naar Aquapolis. Dit was een soort stoelendans waarbij je snel een bal moest pakken uit een badje als de fluit ging. Jullie namen geen halve maatregelen op deze warme dag en sprongen gewoon met kleren aan het badje in om een balletje te veroveren.
De opkomst werd nat afgesloten, maar werd nog natter toen iedereen bij het clubhuis besloot om een ouderwets watergevecht te gaan houden.
Heerlijke middag, heerlijke welpen, heerlijke leiding én vast en zeker twee nieuwe Woudwachters er bij !