De Woudwachters-Fietsopkomst.

23 juni 2018.
De Woudwachters Fietsopkomst.
Voordat we met zestien Woudwachters en drie Woudwachtersleiding aan de Fietsopkomst kon worden begonnen, brachten we eerst een verdwaalde sprinkhaan in veiligheid en daarna zorgde Duuk nog dat de banden goed opgepompt waren bij iedereen.
Eigenlijk was het plan om bij de Watertoren wat behendigheid op de fiets te testen, maar jullie fietsten vrolijk voorbij die toren zo de duinen in richting Wassenaar.
Gelukkig hadden jullie wel zin om de uitkijktoren van Meijendel te beklimmen en daar was het echt genieten van het enorme panorama over Den Haag en Scheveningen en lag daar ook niet het dorp van Dirk Kuit….
De volgende stop was gepland bij een stuifduin, maar daar stoven jullie zo voorbij om kilometers verder op een heerlijk plekje met de wassenaarse slag de duinwaterleiding leeg te drinken naast Hotel Duinoord.
Via een prachtige route langs Duinrell kwamen we na 6 kilometer dan eindelijk aan bij het Monkey-Bos. Terwijl de boys de bomen ingingen zorgde Guusje er voor dat iedereen een broodje knakworst kreeg en toen was het allang weer tijd om als de wiedeweerga naar de start te fietsen.
Jullie fietsten vandaag zo’n 15 kilometer en daar zaten ook hele steile duinen bij en daarom zorgen wij dat op speciaal verzoek van Zeno jullie allemaal een fietsmedaille zullen krijgen.