Dagje Uit naar Drievliet.

16 juni 2018.
Dagje Uit naar Drievliet.
We waren weliswaar niet de eerste bezoekers in Drievliet, maar we waren wel zeker als eersten in het Piratenschip. Tweeëntwintig Woudwachters hadden weinig moeite om vijf leuke groepjes te vormen en al snel zat er een groepje in de Kolenmijn, een groepje in het Reuzenrad, een groepje in de Botsautootjes, een groepje in de Splash en een groepje in de Kwal. Na een uurtje zagen we ook dat jullie nieuwe groepjes vormden en zo had iedereen het reuze naar de zin.
Jullie vergaten ook de leiding niet, want regelmatig vroegen jullie ze om lekker mee te gaan een attractie in en daar werden dan weer leuke filmpjes van gemaakt.
Toen eindelijk de Souvenirwinkel ook open ging, konden jullie lekker shoppen, eerst wat snoep waarmee je lekker lang deed en daarna ook aapjes, frisbee’s, enzovoort.
Halverwege de dag begon ook de zon door te komen en zagen we ook welpen lekker door de fontein heen rennen, met de waterpistooltjes er bij én een lekker ijsje, werd de middag wel erg aangenaam en dus kunnen we met recht zeggen dat dit Dagje Uit weer helemaal top was.