Het Onderwater Feest.

Vrijdag-avond 6 juli 2018.
Het Onderwater Feest.

Met de Babbelaars, de Zonnestralen, de Speurders en de Woudwachters.
Van haaien tot diepzeeduikers en van inktvissen tot meerminnen, we zagen op dit Onderwaterfeest de mooiste kostuums voorbij komen. Direct nadat jullie je hadden aangemeld bij de entree zochten jullie als heremietkreeften de dansvloer op bij DJ-Alex, maar ook de bar was meteen populair bij de zeepaardjes en platvissen.
Uiteraard begonnen we dit feest traditie getrouw met THE FREEEEZZZZ, als de muziek stopte moest je zo mooi mogelijk stil staan en dan konden juryleden Julia en Zoë bepalen of je voor een prijsje in aanmerking kwam. Monique en Arianne hadden het daarna ook niet zo makkelijk als juryleden, want bij het tweede dansspel moesten jullie net zo dansen als een octopus…..met acht tentakels dus.
Omdat we dit jaar de Disco hadden omgeturnd tot FEEST !, konden we ook eens iets anders doen en dat werd een gigantische SING-SONG met het liedje “Zeven kleine visjes zwommen naar de zee.”
Mieke mocht de moedervis spelen en zij mocht drie rondes lang prijsjes uitdelen aan degenen die het meest uit volle borst zongen.
Bij al dat dansen en zingen op deze tropische zomeravond paste nu één ding écht op het programma en dat waren de heerlijke raketjes die voor iedereen voor verkoeling zorgden.
De dansvloer was tot ver na sluitingstijd gevuld en dat maakte dit onderwaterfeest tot een onvergetelijke happening.