Jungle-Mania.

01-09-2018
Jungle-Mania.
Nadat het gelukt was om alle 25 Woudwachters uit de Klimboom te krijgen, konden we beginnen aan de Junglemania met Shere Khan en de Bandarlog. We deden twee potjes trefbal in de kring die hun weerga niet kende, dat kwam natuurlijk ook door de boom in het veld waar iedereen wel achter wilde schuilen. Uiteindelijk wonnen Tymen en Samy de twee potjes, maar we moeten toch ook Temelko en Yanghe vermelden die de eervolle tweede plaatsen haalden.
Hierna gingen we Kaa de slang ontvellen, het groepje dat het voor deed deed het fantastisch en daarna was het de beurt aan de andere groepjes. Al gauw hadden jullie door dat de handen vasthouden het probleem niet was, maar als je je voeten niet buitenom hield werd het wel erg moeilijk. Uiteindelijk lukte het jullie allemaal dankzij de bekende Scoutingsamenwerking.

Omdat we nog bergen marschmellows ( de échte ) over hadden van het Drakenkamp wilden we die nu lekker gaan roosteren. Eerst werd er twintig minuten driftig gesprokkeld en daarna konden er met jullie hout twee vuurkorven worden gevuld.
Uiteraard hadden we hete as nodig voor het roosteren en daarom gingen we ons geheugen testen met Hathi de olifant. Dit spel vergde heel wat van onze hersens, maar jullie hadden daarna wel extra trek in de limo en de marschmellows. De as was zo heet dat bij sommige welpen de marshmellow verschroeide voordat je met je ogen kon knipperen, maar daarna kregen jullie er handigheid in en werden er heerlijke koekjes mee gemaakt.

Aan het einde van de opkomst konden we ook nog de uitslag bekend maken van de Nestwedstrijden van mei en juni en daarna kon er natuurlijk worden gegrabbeld.

Volgende week nemen we afscheid van Duuk, Temelko ,Elia, Thomas, Jayden, Lars, Samy en Storm, ze vliegen over naar de Bosgeuzen en dat gaan we natuurlijk doen met een spetterende opkomst.