De Open Buurt Dag bij de Be Pals/Pr.Juliana.

22 september 2018.
De Open Buurt Dag bij de Be Pals/Pr.Juliana.
Meer dan 18 Woudwachters hadden minstens net zo veel vriendjes, vriendinnetjes en broertjes en zusjes meegenomen en samen met de andere onderdelen maakten jullie van deze druilerige dag een échte Scoutinghappening. Prachtig geschminckt gingen jullie het gevecht aan bij het Sumoworstelen en jullie gleden van de Stormbaan zo naar de Sjoelclown.
Voor een momentje rust en een creatieve uitbarsting voor zowel jongens én meisjes maakten jullie binnen waanzinnige Parachord-armbandjes en nadat jullie je hersenen hadden laten werken bij het Vier op een rij, het Hoger/Lager en het Reuzenjenga konden jullie je suiker aanvullen bij het kampvuur met marschmellows roosteren. In de speeltuin stonden de posten voor de Be Pals-Actieve Tak, want daar kon je een hindernisbaan lopen, ballon darten en met autobanden slepen.
Bij het Pannenkoekenbakteam zat intussen het beslag in de oren, want al onze leden en gasten wisten de baksels zo goed te waarderen dat ze vaak een tweede en derde pannenkoek gingen halen.
Ook bij onze Informatie-stand bleef het lekker druk, want de ouders van alle nieuwe kinderen waren zeer geïnteresseerd in het reilen en zeilen van onze “Scoutmoedige Scouts”.