De Dierendag opkomst.

6 oktober 2018.
De Dierendag-opkomst.
Nadat iedereen zich had voorgesteld aan nieuwelingen Ruben en Isabella, gingen we net als struisvogels lekker door elkaar lopen én de koppen in het zand steken. Daarna slopen er wat struisvogels weg en moesten de overgebleven loopvogels raden wie dat waren.
Als dolblije hondjes mochten jullie daarna een suikerklontjes estafette doen, waarbij de suikerklonten op de natte neuzen moesten worden overgebracht. Dit was zo leuk dat we wel drie potjes speelden.
In de speeltuin gingen we het luchtruim in met havikken en duiven, jullie gingen kapot van de jacht, maar bleven wel steeds goed je best doen om de getikte duiven weer te bevrijden. Het lukte de havikken niet om alle duiven af te tikken, maar met negen duiven hadden ze toch een aardige score.
Na de limonade mochten de nieuwe Gidsen Dierengalgje met de groep spelen, ze hadden pittige woorden verzonnen die uiteindelijk toch goed werden geraden.
En dan vonden we eindelijk een Wombat in het bos, hij daagde iedereen uit dat hij normaal lopend sneller was dan de welpen rennend en bijna kreeg hij gelijk totdat Fang Hong en Destiny uiteindelijk toch sneller waren.
We eindigden als echte apen die één voor één allemaal in de Apenboom van welpenarmen mochten hangen.

Vandaag kregen we ook het lotengeld terug van o.a. Emma, Charles en Christopher en Pier, die maar liefst 66 loten verkocht. Onze complimenten daar voor.