De verstop & zoek opkomst.

13 oktober 2018.
De verstop & zoek opkomst.
Wat een opkomst ! Net als alle andere onderdelen waren we bijna de hele dag buiten te vinden…..als jullie tenminste te vinden waren, want we deden een opkomst vol verstopspelen.
Bij het eerste spel kreeg iedereen een kaartje. Vijf kinderen kregen een kaartje met een vos en de rest kreeg een kaartje met een jager er op. Niemand mocht echter nog op het kaartje kijken, dat mocht pas als iedereen goed verstopt zat en de fluit ging. Als de fluit was gegaan moesten alle jagers terug naar de basis en de vossen moesten verstopt blijven zitten. Inderdaad, nu gingen alle jagers op zoek naar de vossen. Een heerlijk spel dat we twee keer lekker fanatiek speelden.
Ook nieuweling Daniel was een verstop-expert en deed later met het 10 tellen in de Rimboespel ook weer mee alsof hij al jaren welp was.
Een groot succesnummer was het detective duo Jansen en Janssen. Twee welpen mochten steeds even bij de groep weg en dan veranderden enkele welpen iets aan hun kleding. De detectives moesten dan uitzoeken wat er veranderd was.
Volgende week gaan we Pier, Meryl, Giacomo en Lorenzo installeren en dat gaan we ook nog aan Brina en Ruben vragen.