Deccan Traps. De Vloer is lava.

20 oktober 2018.
Deccan Traps – De vloer is lava.
Vandaag werden Pier, Giacomo en Lorenzo geïnstalleerd, maar eerst moesten ze natuurlijk twee opdrachten doen. De eerste opdracht was om de “KAT” te zijn in het Kat en Muis spel en de tweede opdracht was om “MUIS” te zijn in datzelfde spel. De andere Woudwachters waren hun tegenstanders en dat zorgde voor hele spannende achtervolgingspotjes in het huis waar de muren steeds anders stonden.
Na het afleggen van onze prachtige belofte :

Ik beloof mijn beste te doen,
een goede Welp te zijn.
Iedereen te helpen waar ik kan
en me te houden aan de Welpenwet.
Jullie kunnen op me rekenen.

…….was het weer tijd om de vliegende Baloe te vangen van het grote kleed.

Met de hele horde gingen we nu richting Deccanb Traps in de Rimboe, waar iedereen een keer “De vloer is lava ! “ mocht roepen op veertien verschillende plekken. Het was prachtig om te zien hoe iedereen de bomen in klom en hoe creatief jullie waren als er op een plek heel weinig te klimmen viel. Terug in het clubhuis mochten de welpen die net geïnstalleerd waren en degenen die volgende week worden geïnstalleerd een vulkaan laten uitbarsten. Het begon langzaam met zachtjes je handen op de dijen slaan, daarna begon de grond echt te rammelen doordat jullie met de voeten op de grond stampten en uiteindelijk barste de vulkaan uit met een gigantische CONFETTI-BOM !

Na de limonade gingen we naar een andere plek waar de vloer ook aardig heet onder de voeten werd. Om de beurt moest je elkaar over de lavavloer loodsen en dat werd een aardige race met verschillende tactieken.