Koken met de Kolonel.

10 november 2018.
Koken voor de Kolonel.

Om de lekkerste Bikburgers te maken moet je als Bikburgerbakker dus wel een beetje opgewarmd zijn en dat deden we met twee potjes Dozenvoetbal. Omdat een doos hoekig is moesten jullie natuurlijk hele andere technieken gebruiken dan het voetballen met een ronde bal en dat hadden jullie snel in de gaten.
Nadat we allemaal lekker opgewarmd waren begonnen we met het snijden van de uien, augurken en sla. Daarna maakten jullie een perfecte hamburgermix met gehakt, peper, zout en het geheime ingrediënt p……poeder. Het verdelen van het gehakt werd goed voorgedaan door Bagas, maar Edda, Danielle en Meryl waren het eerste groepje die waanzinnige Bikburgers bakten, die écht super smaakten. Ook de andere groepjes liep het water nu in de mond en dus gingen ze ook snel aan de slag.
Nadat alle Bikburgers waren opgebikkeld gingen jullie even uitwaaien in de speeltuin met Patricia en konden Bert en Marc alles klaar zetten voor het aardbeientoetje met honing en griekse yoghurt.
Uiteraard maakten jullie de toetjes helemaal naar eigen smaak en Zeno en Thomas maakte de toetjes voor de leiding.
Destiny vierde vandaag zijn verjaardag en maakte de Kookopkomst compleet met een lekkere traktatie.