Vouwen, enzovoort.

17 november 2018.
Vouwen enzovoort opkomst.
We begonnen de knutselopkomst met een zeer gaaf potje Mokkenbal. Twee partijen moesten bekers van elkaar afpikken, maar als je “leven” werd afgepakt moest je die beker weer inleveren. Een heerlijk spel dat goed werd ontvangen. Daarna gingen we aan de knutsel, er werden lichtzwaarden gemaakt, miniatuurbeestjes, Spongebob poppetjes, mooi versierde dozen, tafeltjes, enzovoort. Jullie fantasie kon de vrije loop krijgen met een lokaal vol knutselspullen.
De gidsen, Emma, Edda en Fanghong verzonnen daarna een heel leuk verstopspel voor de laatste drie kwartier. Drie jagers moesten alle schapen vangen, maar er was ook één zwart schaap. Als die niet werd gevonden wonnen de schapen. Als het zwarte schaap wél werd gevonden, wonnen de jagers. Goed gedaan Gidsen !