De Fortnite opkomst.

26 januari 2019.
De Fortnite opkomst.
In colonne liepen we door het bos om landen te gaan veroveren, maar elke keer als er een monsterwaarschuwing was, moest iedereen dekking zoeken.
Op het schoolplein bij de Parkiet speelden we vervolgens twee flitsende potjes “Land Veroveren”.
Om een land te veroveren moest je proberen een bal door iemands benen te gooien. Soms lukte dat goed, soms ging de bal er net naast én er waren ook welpen die de bal door twee paar benen wisten te gooien en zo dus twee landen veroverden. Na dit spel wilden jullie even lekker ravotten op het leuke speelplein en daarna was het toch écht tijd om Monsters te bestrijden…..
Dit deden we met een heerlijke pot trefbal met achtervak met en de zeer goede spelregel dat als je de bal ving, degene die de bal gooide dus ook naar het achtervak moest.
Bij het drinken vierden we de verjaardag van Patricia met zakjes chips en daarna deelden we de groep in drie om het wapenarsenaal te oefenen. Met dartpijlen knalden jullie ballonnen, met de Nerfguns schoten jullie bekertjes de lucht in en in de speeltuin konden jullie lekker aan de gang gaan met de Laserguns.