De Overvlieg-Opkomst.

14 september 2019.
De Overvlieg-Opkomst.
Vandaag stonden Emma, Edda, Fanghong en Destiny in het middelpunt, want het was hun laatste opkomst. Nieuweling D’Yonne-dré en Nathan en Carolina en Leonor stonden ook te popelen om dit te mogen meemaken.
Na twee hele spannende potjes Trefbal in de Kring, waarbij Carolina en Bagas de sterksten bleken, gingen we naar het bos voor het Vlaggenroof wat de Overvliegers nog één keer met ons wilden spelen. De vlaggen werden niet gevonden, maar dat maakte het niet minder spannend, want beide teams waren steeds heel dicht bij de overwinning.
Terug bij het clubhuis begonnen we aan onze Scheerschuimstrijd. Dit spel is écht een klassieker bij de Be Pals en ook vandaag vonden jullie het weer fantastisch. Nadat iedereen, inclusief de leiding, onder de scheerschuim zat, was het tijd om even tot rust te komen met een lekkere beker limonade die door Adam was gemaakt.
Na de limo hadden we een verrassing voor E,E,F & D, want we gingen ananasschijf sjoelen over tafels die vol lagen met vanillevla en natuurlijk moesten de welpen de sjoelschijven in de monden sjoelen van onze vier Gidsen. Al gauw zaten ze onder de vla, maar het moet gezegd, ze waren ook heel goed in het opvangen van de ananas.
In ons jubileumjaar konden we er natuurlijk niet omheen en eindigden we het overvliegen met een waanzinnige groene zeepbaan. Destiny liet zien hoe het moest, want hij gleed bijna van het terrein af en dat wilden de andere welpen natuurlijk ook proberen.
Wij wensen Fanghong, Destiny, Edda en “ Last but not least “, Emma, een onwijs gave tijd bij het Phoenixvendel en De Bosgeuzen.