Opkomst rond De Raadsrots.

7 september 2019.
Opkomst rond De Raadsrots.
Onze eerste opkomst leek even in de regen te vallen, maar toen we met z’n allen het bos introkken klaarde ook het weer meteen op. Vorig seizoen deden we het zeer spannende Omsingelspel en dat wilden jullie nog een keer spelen.
Twee teams hadden beiden een grote gevangenis en daar mocht elk team twee bewakers neerzetten. De rest moest elkaar vangen door een tegenstander te omsingelen. De gevangenissen raakten soms wel vol, maar dan was er altijd wel weer een razendsnelle Woudwachter die iedereen bevrijdde.
Ook Carolina en Leonor, onze twee nieuwe kijksters, deden lekker fanatiek mee en vertelden ons later dat het toch wel érg leuk was in het bos.
Na anderhalf uur lekker buiten te hebben gespeeld gingen we zelf taarten maken met heerlijke mascarpone, verse druiven, verse aardbeien, verse frambozen en een verdwaalde kiwi.
De vier groepjes maakten met dezelfde ingrediënten toch vier unieke taarten en die gingen er goed in na al dat geren in het bos.
Na het sluiten kreeg iedereen een leren foudraal voor het Welpenboekje wat jullie later in het jaar nog krijgen en toen zat onze eerste heerlijke opkomst er al weer op.