De Hollywood-Disco.

Vrijdagavond 12 juli 2019.
De Hollywood- Disco.
De Bevers en Welpen van de Be Pals betraden de Oranje Loper in prachtige outfits, de heren hadden uit al die Hollywood Blockbusters onder andere The Blues Brothers, The Hulk en Teigetje als voorbeeld genomen, maar we zagen ook welpen en bevers die strak in het pak zaten en uiteraard was Jack Sparrow ook aanwezig. De dames putten inspiratie uit de jaren vijftig-films in prachtige petty-coats, maar ook de films uit de jaren tachtig waren voor veel meisjes een bron voor een waanzinnige outfit.
De eerste danswedstrijd was zeer Hollywoodiaans, want je moest de Freezz doen met een dubbelganger en dat deden jullie écht dubbel zo enthousiast als voorgaande jaren. Uiteraard kon deze avond ook de Superheldendans niet ontbreken en daarbij benutten jullie elk hoekje van de zaal.
Ook dit jaar werden de mooiste outfits met een aparte prijs beloond en mocht iedereen in de jury, want we deden de beoordeling met de Applaus-meter. De omgekeerde Stoelendans zonder stoelen gaf DJ-Alex de kans om los te gaan met een energieke Dance-Mix en leverde tien doodvermoeide winnaars op.
De afsluitende Limbo ging dit jaar onder een stralende lichtslang door en bracht je dan bij de dames van de Prijzentafel die overuren draaiden.
Al de leiding die aanwezig was verdient écht een dikke kus, want ze waren deze twee uur durende Disco wel vier uur bezig om jullie te entertainen.