De Open Buurt Dag.

28 september 2019.
De Open Buurt Dag : JUNGLE FEVER.
Vandaag was Guusje er vroeg bij en natuurlijk hielp ze meteen met het versieren van het terrein en toen de andere Woudwachters er om 11 uur ook bij waren met hun vriendjes en vriendinnetjes kon het feest gaan beginnen. Vanwege het nogal onstuimige Jungleweer waren er ook enkele activiteiten binnen, maar dat was geen probleem voor avontuurlijke welpen.
Maar laten we beginnen met de buitenactiviteiten, waar het Snoepsjoelen, het Stokvangspel en het Survival-Luchtkussen al vanaf de eerste minuut goed bescout werden. Maar ook het marschmellows roosteren, het Labyrinth en het Sumo-Worstelen lieten zich niet door een enkel buitje van de wijs brengen.
Voor de overheerlijke pannenkoeken kon je vandaag terecht bij Marc, Fred en Han, zij zorgden ook voor de muzikale omlijsting waarbij menig Be Paller de voetjes niet van de vloer kon houden.
Nu kunnen we binnen een kijkje gaan nemen. Bij het knutselen kon je waanzinnig gave voederfiguurtjes maken, superdeluxebieke armbandjes, enzovoort, maar er was ook heel veel belangstelling voor het reuze-mens erger je niet en reuze vier op een rij. In het Beverlokaal werden er wensen in vervulling gedaan, want iedereen wilde zich wel laten schmincken door het creatieve schminckteam. Na het ballondarten ging je natuurlijk ook nog even het dierenmemory spelen.
Om half drie kon je dan ook nog je Spelenkaart inruilen voor een leuk kadootje en dat maakte de dag helemaal geslaagd.