De Dierenmanieren-opkomst.

5 oktober 2019.
De Dierenmanieren opkomst.
We begonnen deze Dierenmanierenopkomst met het spel “Hagedis”. Dit werd de opdracht voor Carolina, Leonor, D’Yonn-Dré en Hana, want zij werden deze opkomst geïnstalleerd. Als kop van de Hagedis moesten ze proberen om hun staart beet te pakken, maar uiteraard werkte het hele hagedissenlichaam tegen, want dat bestond uit de andere welpen. Na heel veel lol lukte het ze toch allevier en konden we gaan installeren.
Eerst werd echter Marc geïnstalleerd door onze voorzitter en zodoende kon hij ook als echte welpenleider enkele kinderen tot scout maken.
We hadden vandaag ook Roxanna, Yannis en Giada te gast als nieuwelingen en we waren ook heel blij dat Giacomo er weer was na zijn operatie aan zijn oor.
Nadat Hana, D’Yonn-Dré, Leonor en Carolina echte Woudwachters waren geworden, gingen we naar het bos voor het Antilope-spel en het zeer gave Kaa en Hathi-spel.
Bij het Antilope-spel moest je zoveel mogelijk rondjes rond de kring rennen terwijl de andere welpen een bal overgooiden. Het lukte iedereen maar liefst vijf keer !
Bij het spel met Kaa en Hathi moesten de slangen eerst een olifant afgooien met een bal, maar daarna mochten de olifanten meteen slangen gaan tikken. Het leek er heel lang op dat de slangen gingen winnen, maar jullie gingen het steeds slimmer spelen en zo konden de olifanten toch de overwinning in de wacht slepen.
Vervolgens gingen we via de Sneuvelheuvel, waar we nog even tegenop renden voor de lol, naar het clubhuis.
Na de limonade deden jullie een heel gaaf potje Dierenhints met hele bijzondere vertolkingen van o.a. een meerkat, een slang, een haai en een luiaard.
Het was weer oergezellig en we kijken nu al uit naar onze Bak-opkomst.