Alle Woudwachters Bakken.

12 oktober 2019.
Alle Woudwachters bakken.
Vandaag had Yannis zijn vriendjes Dylan en Michael meegenomen en die vielen met hun neus in de boter bij onze Bakopkomst.
Om Hindira even de tijd te geven om alles klaar te zetten voor het koekebakken, gingen wij in het Beverlokaal het spel “Uien rooien” spelen. Één kind was steeds de “UI” en die werd stevig vastgehouden door de andere welpen. Één welp mocht dan proberen om de “UI” los te trekken.
We zagen prachtige potjes en er waren ook kinderen die meerdere uien rooiden.
Met iets langere armen gingen we vervolgens aan de slag om heerlijk koekjesdeeg te kneden, daarna versierde iedereen zijn/haar koekjes met van allerlei lekkers, zoals M&M’s, jam, chocolade en nog veel meer.
Toen de koekjes de oven ingingen gingen wij het natte bos in en speelden het “Alligatorspel” , waarbij je geblinddoekt door een rivier met alligatoren geloodst werd door een andere welp.
Het spel duurde misschien iets te lang, maar jullie speelden het heel goed en kregen toch enkele welpen veilig over.
Bij terugkomst in het clubhuis kwam de koekjesgeur je al tegemoet. Sommige kinderen namen de koekjes mee naar huis en sommige welpen aten ze meteen met smaak op. Onze Thomas doneerde zijn koekjes aan de leiding en daar waren we erg blij mee.
Tot slot deelden we de insignes “Geschiedenis” nog uit en trokken we 5 welpen uit de Funbadgeloterijenveloppe die een mooie Funbadge mochten uitzoeken.