De Ballen – opkomst.

19 oktober 2019.
De Ballen – opkomst.
Iedereen wilde zich maar al te graag verstoppen in het bos bij het “Balletje Trap”. Yannis moest daarna iedereen opzoeken en deed dat heel goed, maar Yvo en Roxanna wisten toch steeds de gevonden welpen weer vrij te krijgen door de bal ver weg te schoppen. Hierna deed Giovanni zijn best om zoveel mogelijk welpen op te sporen, hij had er acht gevonden totdat Logan iedereen vrij kreeg door ook de bal weer ver het bos in te schieten.
Bij het clubhuis deden we vervolgens een spannende pot “Paaltjesbal”. Er bleven vijf welpen over als winnaar, deze waren écht niet af te krijgen, want ze verdedigden hun paaltjes met alle mogelijke middelen.
Het derde spel werd het “Blikgooien” in teamvorm. Vier machtige teams probeerden in twintig minuten zoveel mogelijk blikken van de tafels te krijgen en daarbij vlogen de tennisballen iedereen om te oren. Er was één team wat tot een score van 125 kwam, maar de andere drie teams hadden net zo veel lol.
Ook bij de limo kregen jullie een traktatie in balvorm. We hadden vier verschillende scandinavische snoepjes die je beter niet allemaal tegelijk in je mond moest doen…..
We eindigden met “Stand in de mand”, waarbij Marnix maar liefst drie welpen tegelijk poortte.
Vandaag werden ook Roxanna en Yannis lid van onze fijne welpenhorde, zij worden op 2 november, samen met Stefano, geïnstalleerd. Dat wordt een feestje.