De Halloweenmiddag.

26 oktober 2019.
De Halloweenmiddag.
We openden in ons donkere Halloweenlokaal met allerlei lichtgevende doodskoppen, skeletten, heksenattributen en enge monsters, maar voor de puntenlijsten moest toch weer even het licht aan.
Daarna deden we “Drie is teveel” in de speeltuin en dat ging echt waanzinnig goed. Als je achterna gezeten werd kreeg je maar één minuut om weer een veilige plek te vinden, maar toch wisten jullie het in die ene minuut steeds ijzingwekkend spannend te maken. Michael maakte de meeste meters, Bagas de mooiste slidings en Carolina was niet te tikken. Nadat bij iedereen écht alle puf er uit was gingen we naar binnen om mooie tattoo’s te zetten, enge klauwen te maken en alle maskers te proberen. Temidden van dat alles liep een grote enge spin, daar kreeg je weliswaar de kriebels van, maar hij werd ook vaak geaaid.
Ons kleine lieve spookje werd echter niet geaaid. Het spookje moest namelijk voor dweil spelen bij het Dweilhockey. Zelden werd er zo hard gegild in het clubhuis, want de potjes waren echt allemaal supergaaf om te zien. Iedereen had wel een eigen tactiek, maar helaas had ons spookje geen tactiek om jullie te ontwijken. Gelukkig werd hij na de opkomst lieflijk door Guusje geadopteerd.
Terwijl Giacomo en Patricia limonade gingen maken, mocht iedereen lekker even uitwaaien in het Apenbos en daarna genoten we ook van de gigaspritsen.
Onze klapper moest nog komen en dat was de Voelkim. Elk groepje kreeg een teil met 24 rare dingen, daaroverheen zat een vuilniszak waarvan de opening dicht zat met een elastiek. Als de leiding dan iets opnoemde moest er van elk groepje één welp met de hand door de strakke opening om zo snel mogelijk dat ding te zoeken. Het was een groot succes en werd nog groter toen bleek dat er voor iedereen een lekkere kleffe plakbal zat die overal aan bleef plakken waar je hem tegen aan gooide.
Vandaag werd ook Dylan lid van onze groep en Marnix en Yvo verdienden een Buddy-Badge en een Kadobon voor het aanbrengen van een nieuw lid.
Ook alle 70 Grote Club Actie loten zijn nu verkocht. Onze complimenten.