De Knutsel je Gek middag.

2 november 2019.
De Knutsel je gek middag.
Aan de foto’s kun je het niet zien, maar op deze Knutselmiddag hebben de welpen ook nog eens twee geweldige spelletjes gespeeld van Carolina.
We begonnen met een driedubbele installatie van Roxana, Yannis en Dylan. Na een lekkere warming-up konden ze na het Groep Saluut de Welpenbelofte afleggen en dragen ze nu met trots onze mooie groepsdas.
Voordat we gingen knutselen deden we het Familie-Tikkertje. Als je getikt werd moest je meehelpen tikken, maar degene die NIET getikt werd, was natuurlijk de winnaar. Michael, Meryl en Logan wonnen alle drie een potje.
Het knutselen was daarna oergezellig. Alles was uit de kast gehaald om de mooiste dingen te maken, van raketten tot muziekinstrumenten en van dierenmaskers tot stokpoppen. Yvo zorgde voor de limo en daarna deden we weer een spel van Carolina.
Het spel heet in het engels “Manhunt “. Iedereen mocht zich gaan verstoppen in het bos en daarna ging één welp op jacht om iedereen te zoeken én te tikken, want als je gevonden was, was je nog niet af en dat maakte het spel juist oerspannend. Als je echter wél was getikt moest je de tikker meehelpen met zoeken en tikken. We speelden twee geweldige potjes en daarna was iedereen écht helemaal uitgeput.