De Baloe-opkomst.

9 november 2019.
De Baloe-opkomst.
Het moet de leiding toch even van het hart : “ Als je deze opkomst hebt gemist, heb je écht één van de leukste opkomsten van het jaar gemist.”
Na de installatie van Stefano deden we het Baloe vangen weer eens met de lange poort onder de knieën en daarna gingen we meteen ons mooie bos in voor een paar weergaloze potjes “ Hollandse Leeuwen “, dat we nu natuurlijk hadden omgetoverd in “ Wie is er bang voor Baloe ? “
Jullie renden heel slim en snel langs de vangers en zelfs als je gevangen was waren er welpen die toch nog over de eindstreep kwamen.
Moe, maar heel erg voldaan keerden we bij het clubhuis terug voor een ander spel waar Baloe dol op is. Het geblinddoekte schoenen zoeken viel nog niet mee, want in eerste instantie was het lokaal natuurlijk één grote kluwen welpen…..en als je je schoenen gevonden had, moest je ze ook nog met blinddoek voor aandoen.
Baloe is ook een rappe prater, maar in de Jungle kan een boodschap nog weleens anders aankomen.
Het overfluisterspel zorgde daarom voor een hoop lol, omdat de boodschappen wel heel erg mak klonken.
Dat beren ook verzot zijn op zoet deden we na met het Snoep-memory. De extra hindernis bestond nu uit het feit dat de lege bekertjes ook in het spel moesten blijven, dus je moest echt de hersens laten werken.
We eindigden weer in het bos, maar nu eens in een ander stuk dat we gewend zijn. Daar moesten twee beren hun net gevangen vis beschermen. Deze hing met een lang touw aan de broek en als de welpen er op sprongen, dan was de beer de vis kwijt. We deden drie spannende potjes en toen was het helaas al weer tijd om te gaan sluiten.
Bij het hek kregen we als leiding nog een leuke opsteker, want er waren welpen die eigenlijk nog niet naar huis wilden……