De Schilder opkomst.

14 december 2019.
De Schilder opkomst.
Om inspiratie op te doen begonnen we met “ Hollandse Rounders ”, hierbij moet één ploeg de bal zo vaak mogelijk de kring rond gooien terwijl de andere ploeg ze kan stoppen door zo snel mogelijk om die kring heen te rennen. Meteen toen we dit spel begonnen kregen we ook “ Hollands Weer ” erbij, want de regen kwam met bakken uit de hemel. Gelukkig hebben we stoere Woudwachters die daar niet van onder de indruk waren.
Na twee oergave potjes “Rounders” gingen we aan de slag met verf, potloden, oliepastel, stiften én scharen, want uiteraard ging Niels eerst vouwwerkjes maken die hij daarna ging schilderen. Hij kreeg zijn tafel mee, want Marnix, Yanghe en Adam beschilderden ook hun eigen vouwkunst.
Aan de tafel van Giovanni, Thomas, Zeno en Arthur kwam geen verf uit fles, want zij maakten prachtige potlood en pentekeningen die zeer “cartoony “ waren. Bij Carolina, Yvo en Stefano was het échte schilderambacht te zien, ze schilderden het bos, bloemen, draken én ook nog abstract.
De knipkunst kwam aan bod bij de tafel van Patricia, Dylan en Guusje en zelfs ondergetekende verbaasde iedereen met “Angry Bunnies “.
Na de limonade met koek en Chupa Chups gingen we weer knallen, nu letterlijk, want we deden het “ zakjesknalspel ”. Twee teams waren gelijk genummerd en als de leiding dan een nummer riep moest het zakje naar degene met dat getal. Vervolgens werd het zakje opgeblazen en lieten we het héél hard knallen. We hadden gierende lol met dit spel, dus een tweede ronde was onvermijdelijk.
Als aandenken aan een zeer toffe opkomst en om de Kerst wat op te leuken, kreeg iedereen een schilderpakketje om een mooie Kerstraamhanger mee te maken.

Volgende week verzamelen we om 14.00 uur Bij Wijkcentrum De Hyacint. Anemoonstraat 25.