Het Harry Potter Avontuur.

7 december 2019.
De Harry Potter opkomst.
Het eerste spel begon met het letterlijk vangen van een écht dwaaloog. De gooiers van de dwaalogen waren in het begin niet te verslaan, maar al gauw werden de welpen in het midden heel Harry Potter slim en konden ze steeds vaker het oog vangen. Hierna deden we een hele gave uitdaagbezemrace waarbij Logan onverslaanbaar bleek, maar ook Arthur en Thomas waren “ wizard “ op de bezem.
Het leuke was dat toen de leiding een ander spel ging uitzetten, jullie uit jezelf doorgingen met de bezemvliegrace.
Het smokkelen van de Snaaien ging vervolgens zo fanatiek dat we halverwege een aantal welpen zuurstof moesten toedienen, want ze waren kapot van het smokkelgeweld.
Er was ook een ploeg die de levens van de smokkelaars moest afpakken en dat deden, Stefano, Carlina, Leonor, Giovanni, Giacomo en Yanghe zo goed dat ze op een gegeven ogenblik maar liefst vijf smokkelaars zo hadden vastgezet dat ze nergens heen konden. Daarna kwamen de smokkelaars alleen nog via slimme omwegen en zo wisten ze toch nog heel wat Snaaien over te smokkelen.
In het clubhuis kwamen we weer op temperatuur en genoten we van Limonade met koekjes én kruidnoten.
We eindigden met een Grote Harry Potter Quiz waarbij er één groepje was die geen enkel fout antwoord gaf.
De geheel in uniform gestoken Guusje mocht tenslotte een Funbadge uitzoeken en Sinterklaas was jullie ook niet vergeten.