Schaatsen op het Cool Event 2020.

4 januari 2020.
Schaatsen op het Cool Event Scheveningen.
Met een heerlijk cluppie Woudwachters openden we het nieuwe jaar weer traditiegetrouw op het ijs. Sommigen hadden echter nog nooit geschaatst, dus dat werd even oefenen, maar gelukkig waren er dit jaar volop oefenrekjes op het ijs. Ons padvindsteronderdeel Het Phoenixvendel was er dit jaar ook en al snel mengden de groepen zich, want zo gaat nu eenmaal bij de Be Pals.
Ook Bosgeus Duuk was er bij, dus we kunnen met recht beweren dat er drie van onze onderdelen op het ijs stonden. Hindira zorgde voor een gave fotoreportage en dat deed ze met gevaar voor eigen leven tussen jullie ijskunsten door. Bij Patricia en Marc kon je weer heerlijke Koek & Zopie krijgen en natuurlijk wist Emma ook nog steeds ons standje te vinden.
Na een uurtje werden we even melig en deelden we aan iedereen die dat maar wilde stickers uit in de vorm van prachtige sneeuwvlokken. Al gauw flonkerden ze je overal tegemoet, zelfs van je toet.
Bij de kraam van Picnic kon je als bonus ook nog allerlei dingen winnen zoals een hoofdband, een zonnebril, een sleutelhanger én een strandbal en zo werd ons jaarlijkse Schaatsuitje weer een onvergetelijke happening.