Jantje Beton Collecte 2020

7 maart 2020.
Jantje Beton Collecte 2020.
Vandaag kwamen Louis en Bob voor het eerst meedoen met onze mooie club en ze vielen meteen met hun neus in de boter, want collecteren voor Jantje Beton vinden jullie elk jaar weer een gave opkomst. We spraken met jullie af dat we precies één uur gingen collecteren in Duindorp en in dat ene uur haalden jullie echt een heleboel geld op, we kregen zelfs een gift voor onze horde.
Soms was er geen bel meer bij de huizen, maar dat losten jullie goed op door een roffel op de deur te geven. Zelfs voorbijgangers op straat werden door jullie aangesproken, dus jullie hadden je speeltuintijd dubbel en dwars verdiend. Guusje en Carolina haalden iets lekkers voor iedereen bij de Hooghvliet en daarna gingen we via het bos weer naar het clubhuis.
Bij het sluiten kreeg iedereen een Jantje Beton naambandje voor op het uniform én een mooie Jantje Beton pen.