De Woelige Baren.

20 juni 2020.
De Woelige Baren.
We begonnen de opkomst inderdaad heel woelig, want er waren wel zeven nieuwe kijkers bij de Woudwachters. Nadat iedereen zich had voorgesteld gingen we meteen aan de slag met twee heerlijke potjes “Stuurboord/Bakboord” waarbij Thomas een keer tweede werd én een keer won.
Het was trouwens niet makkelijk voor de leiding om jullie in de maling te nemen met het “Bevriezen”, want jullie heel alert.
Hierna gingen we “Pylon overbrengen”, twee welpen moesten hierbij zo snel mogelijk naar een Pylon rennen, hem pakken, en dan in de andere hoepel zetten. We zagen verschillende tactieken, waarbij de tactiek van de verwarring het beste werkte.
Na deze twee kikke games hadden jullie wel iets lekkers verdiend en dus vielen de ijsjes heel erg in de smaak.
Ons laatste woelige spel was het water overhevelen met bekertjes met gaatjes er in. Hoe sneller je het bekertje doorgaf, hoe droger je bleef. Maar dit was natuurlijk wel een spel waarbij de meeste welpen het juist heel leuk vonden om een verkoelend bad te krijgen.
Na het sluiten kwam er nog een nieuw meisje samen met haar vader informatie vragen over de Woudwachters en ook zij komt volgende week lekker meescouten.