Iedereen is ‘m.

27 juni 2020.
Iedereen is ‘m.
Vandaag werd Leonardo geïnstalleerd tot trotse Woudwachter en daarom maakten we van deze opkomst meteen maar een feestje. Na de installatie stoven we het bos in, maar dit keer zonder Yvo, Yanghe en D’Yonn-Dre, want die mochten een kompastocht lopen met scoutleider Bas.
In het bos deden we “Gewond,ernstig gewond en dood” dat is een balspel waarbij je de tegenstander kon uitschakelen door hem of haar de bal niet te laten vangen. Het ging er niet zachtjes aan toe, maar jullie hadden wel heel veel lol en daar gaat het natuurlijk om.
Het tweede spel was ook een schot in de roos, want iedereen sprong een gat in de lucht toen we zeiden dat we “Iemand is ’m, niemand is ‘m “ gingen spelen. Mirjam, onze gastwelpenleidster, stortte zich ook in het spelveld en vormde zodoende ook een mooie “target “ voor jullie.
Na de limonade gingen we de Regenboog bij elkaar zoeken. De kleuren waren verdeeld over de leiding en ieder groepje moest ze zien te vinden in een eigen volgorde, dit deden jullie razendsnel.
Leonardo, Thomas en D’Yonn-Dre waren echter net iets sneller dan de andere welpen en kaapten zo de overwinning weg.
Na afloop van dit spel hoorden we helaas dat er twee welpen waren die een andere welp enorm aan het pesten waren. Met die twee kinderen gaan we volgende week dus even praten, want bij onze Scoutinggroep vinden we dat niet passen.
Vandaag vertelden Flavia en Siobhan on ook dat ze graag lid wilden worden van de Be Pals/Pr. Juliana groep en op 4 juli gaan we ze daarom ook installeren.