Pool Noodle Party.

4 juli 2020.
De Pool ( Noodle ) Party.
Een Poolparty met een gigantische hoeveelheid water, zo kunnen we deze opkomst het best beschrijven. Sinds maanden gingen we weer in ons eigen lokaal beginnen en dit keer werd Flavia geïnstalleerd door Mirjam. Ook het Baloe vangen deden we maar binnen en dat ging eigenlijk wel heel goed. Nieuweling Leila had het ook naar haar zin maar keek wel haar ogen uit bij De Woudwachters.
Na de installatie deden we een smokkelspel met opdrachten. Soms kreeg je wel drie punten voor een opdracht en soms was de opdracht zo maf dat de leiding het meteen door iedereen liet doen.
Giovanni en zijn groepje wisten toch de meeste punten te behalen, ondanks een behoorlijk puntenaftrek vanwege het saboteren van onze marschmellowtent….
Hierna deden we PoolNoodle gevechten die echt allemaal reuze spannend waren. Je kon punten scoren door je tegenstander onder de knie te raken en daar waren jullie héél goed in.
Na de limo kon Marc jullie verrassen in de Marschmellowtent in de speeltuin. Midden in een stortbui kon iedereen toch lekker droog een marschmellow roosteren en dat deden we tot ver na sluitingstijd.