Bagheera’s Jacht.

12 september 2020.
Bagheera’s Jacht.
Met Patricia weer terug in de gelederen verwelkomden we eerst drie nieuwelingen die gelijk met de neus in de boter vielen, want Yannick had een onwijs gaaf potje “Pantertikkertje” voor iedereen in petto.
“Pantertikkertje” ging als volgt, twee panters probeerden iedereen af te tikken, maar als je getikt was kon je weer in het spel komen door een zeer ludieke manier. Je moest namelijk op de grond gaan liggen en als twee of drie andere welpen je dan naar het “Hospitaal “ droegen, dan was je weer vrij.
Voor de Panters werd het dan ook moeilijker om welpen af te tikken, want de dragers mochten niet getikt worden.
Na drie spannende en zeer leuke potjes zette Patricia jullie aan het werk met het “Trefbal in de kring”. Het zand stoof weer lekker hoog op als jullie de bal ontweken en sommige welpen waren écht niet te raken. Adam vroeg hierna, namens iedereen, of jullie even mochten spelen in het speeltuintje.
Dat kwam mooi uit, want dan konden Hindira en Patricia de limo gaan maken. Al gauw hadden jullie in de speeltuin een eigen spel verzonnen met de gigantische hoeveelheid eikeltjes in de hoofdrol.
Terug bij het clubhuis deden we het “Gorgelspel”, om de beurt ging er iemand naar binnen en daarna gorgelde iedereen een liedje dat dan geraden moest worden.
Als uitsmijters hadden twee “vieze”spelletjes. Het vla overbrengen begon heel netjes, maar al snel vloog de vla iedereen om de oren. Toch waren er twee groepjes die bijna tegelijkertijd hun bak vla leegkregen. Het scheerschuimspel was een mooie afsluiter van onze tweede opkomst van het seizoen die we weer helemaal buiten konden beleven.