De Bergen en Heuvels in.

17 oktober 2020.
De Bergen en Heuvels in.
Door de iets veranderde opkomsttijden konden we toch weer een gave opkomst draaien in de mooie Bosjes van Poot. Eerst installeerden we Benjamin en ook hij kan zich nu een echte Woudwachter noemen.
Het eerste spel stond hoog op jullie verlanglijstje, dat was namelijk “Gevangenisje”. Met twee of drie welpen moest je een andere welp insluiten en dan naar je gevangenis brengen. Daar kon de welp dan weer vrij-getikt worden. Elke groep had een andere tactiek en dat maakte het wel zo interessant.
Uiteindelijk was de groep van Patricia het meest succesvol met wel vijf gevangen kinderen.
Voor het tweede spel zochten we nóg heuvelachtiger terrein op, want Verstoppertje stond ook op jullie verlanglijst. Als eerste moesten de nieuwe Gidsen, Giovanni, Thomas, Zeno, Marnix, Yanghe en Adam de andere welpen zoeken en eerlijk is eerlijk, de meisjes konden zich het beste verstoppen.
Daarna was het de beurt aan de Gidsen om zich te verstoppen.
Uiteraard hadden we ook dit keer bezoek van een paar regenwolken, maar die konden de pret niet drukken. Ook het vriendje van Yannis, Manouil , deed enthousiast mee, dus wie weet wordt hij ook wel lid van onze Scoutinggroep.