Muziekopkomst met De Bellenman.

10 oktober 2020.
Muziekopkomst met de Bellenman.
We begonnen vandaag feestelijk met de installatie van Louis, Irene, Isabella en Dimitrios. Na een heerlijke warming-up op de plaats konden we na het “Groep Saluto” van Thomas, de beloften afnemen. De ouders maakten dit mee van achter de ramen dus het was maar goed dat de moeder van Patricia die nog op vrijdag had gezeemd.
De muzikale opkomst ging daarna van start met het muzikale Ganzenbord. Jullie moesten de mafste opdrachten doen, van beschuitfluiten tot eitje blazen en van liedjes raden tot drumstokken zoeken.
Het groepje van Marc en Giovanni was als eerste binnen, maar eerlijk is eerlijk, iedereen had gewoon veel lol.
Ook deze zaterdagmiddag was weer erg nat, maar dat kon jullie niet deren, want hoe natter hoe leuker leek het wel. Ook Marilia, Inés en Julian speelden weer enthousiast mee, ,aar konden niet voorkomen dat de kartonnen blinddoeken voor het Bellenmanspel, binnen enkele seconden veranderden in papier-maché…..
Vandaag werd ook Bor lid van de groep en Layla was er voor de derde keer. We hopen dat we ze volgende week gelijk met Benjamin kunnen installeren…..dan hebben we weer een feestje !