De Slang & Paard Dierendagopkomst.

3 oktober 2020.
De Slang & Paard Dierendagopkomst.
Na maandenlang buitenopkomsten te hebben gedraaid, moesten we voor de allereerste keer weer in ons eigen lokaal beginnen vanwege nogal natte weer.
Bij het openen maakten we kennis met enkele kijkers die ook op de Open Buurt Dag waren en daarna gingen we voor het eerste spel tóch het bos in, want we gingen paardrijden. Drie welpen vormden een paard en ruiter en iedereen mocht een keer ruiter zijn. Jullie deden het allemaal heel goed, zolang de voorkant van het paard niet in draf ging…..
Na dit spel moesten jullie suikerklontjes ophalen met je mond. Voor elke welp hadden we steeds een suikerklontje op een schoon Post-It blaadje en dan was het ook de kunst om het klontje zonder te breken over te brengen. Toen alle klontjes over waren moesten jullie er een bouwwerk van maken en dat ging heel lekker.
De slangen in de slangenkuil waren ondertussen heel hongerig geworden en die gingen we pinda’s voeren. De pinda’s moest je met een badminton racket in de teil zien te slaan. Tijdens dit spel ging het steeds harder regenen, maar dat kon de pret niet bederven.
Het krantenmep met dierennamen ging niet zachtzinnig, dus jullie knieën zullen nog wel een paar weken blauw zijn.