Harry Potter & Hallo Ween.

31 oktober 2020.
Harry Potter & Hallo Ween.
Deze Halloween-opkomst werd extra eng met een hele enge clown die de wet voorlas. Daarna installeerden we Bor en Marilia tot échte scout bij de Be Pals. Voor Yannis was dat natuurlijk wel bijzonder, want hij mocht zijn zusje de das omdoen.
Het eerste spel was helemaal in het Harry Potter thema. We deden namelijk een Heksenbezemrace met Tovenaarshoed, Harry Potterbril én Toverstaf. Eerst moesten jullie slalommen, daarna over krukjes heen en dan ook nog onder hele kleine Bevertafeltjes door. Matti versloeg iedereen met Arthur, Martin en Benjamin op zijn hielen.
Het drie geesten is teveel spel dat we daarna speelden ging écht super en jullie lieten ook de leiding aardig rennen. Wij vroegen regelmatig of de tikkers niet moe waren, maar die gaven steeds aan dat het nog prima ging.
Bij de Woudwachters hebben we ook een “klassiekertje” bij het Halloweenprogramma en dat is het
Piñata slaan. We deden twee rondes met steeds drie groepjes, want anders zou het wel heel eng worden.
We sloten deze middag uiteraard af met een flinke regenbui, maar in het Speurderslokaal konden we elkaar ook mooi omtoveren tot mummie en dat deden we dit keer met écht verband.
Vandaag werd ook Inês lid van de groep en die gaan we volgende week installeren.