Bosspelen,Bordspelen&Games

21 november 2020.
Bosspelen, bordspelen & games – Lange Opkomst.
Vandaag werd Julian geïnstalleerd, dus we begonnen erg feestelijk. Hij bekroonde zijn installatie door bij het volgende spel met zijn team alle acht kaarten te veroveren op de andere groepjes.
Het eerste spel was een variatie op “Levend Kwartet”. Er waren vier groepjes, Team Sega, Team Nintendo, Team Playstation en Team Atari. Op vier plekken in het bos hadden de teams hun basis en van daaruit moesten ze hun acht gamehelden zien te veroveren. Het team van Marc met Thomas, Leonardo, Arthur, Mattias, Nikolas, Adam, Flavia, Irene en Inês had als eerste alle acht compleet, maar vijf minuten later had ook het team van Patricia met Marnix, Julian, Yannis, Marilia, Roxana , Tomas, Bulesu en Logan alle acht hun kaarten op de anderen veroverd.
Het spel zelf was razend spannend en kreeg van jullie een dikke tien, dus misschien moeten we het binnenkort nog maar een keer doen…..toch…..
Terug bij het clubhuis deden we “Iemand is ‘m, niemand is ‘m”. Als je af was moest je je eerst weer vrij schieten met een Slime- Gun en dat was natuurlijk lachen geblazen.
Na het drinken gingen Mirjam en Patricia met jullie de speeltuin in. Yannick ging hamburgers bakken, Marc zette de Game-Room op, Bert zette alle gezelsschapsspelen klaar en onze voorzitter verwijderde alle glibberige slijm van ons trottoir.
Na de frieten met broodjes hamburger verdeelden we de groep in drieën en mocht elke groep veertig minuten Lasergamen, Videogamen en Gezelsschapsgamen. Het was vooral leuk om te zien dat jullie je enthousiast vermaakten met alle andere kinderen en het moet ook even gezegd worden, wij hebben onwijs stoere meiden bij onze horde, want zij maakten van het Lasergamen een echte “Battle”.
Het einde van onze Lange Opkomst kwam veel te snel, maar iedereen was eigenlijk wel een beetje toe aan rust, want het drinken van de chocolademelk met slagroom was voor sommige welpen ook een “Battle”…..
En in eens werd er hard op de deur geklopt en dat kloppen ging maar door. Jullie wisten meteen dat het Yannick was, maar hij had bij de deur een zak van Sinterklaas gevonden en daar zat voor iedereen een pakje in.