Avontuur in het Regenwoud.

27 februari 2021.
Avontuur in het regenwoud.
Gelukkig bleef het vandaag droog in het regenwoud en zo konden we Bulcsu lekker buiten installeren tot welp. Nadat hij de belofte had afgelegd en de groepsdas om kreeg van Mirjam konden we richting regenwoud.
We begonnen met een potje Buskruit waarbij Giovanni begon als zoeker. Hij begon heel goed en had al gauw een heel stel welpen gebuut, totdat Zeno als een duveltje uit een doosje de bal wegschoot en Giovanni weer opnieuw kon beginnen. Daarna daagde Yannick de welpen uit, hij had het ook niet makkelijk, want Isabella schoot de bal lekker ver weg.
Hierna deed Mirjam een Hoger/Lager smokkelspel met jullie waarbij je eigenlijk zo snel mogelijk een heleboel punten moest scoren. De zandvlakte was weer neutraal terrein, daar kon je dan even uitrusten van al dat geren.
Na het drinken met de traktatie van het Bestuur, had Bert een spel voor jullie bij de waterplaats waar een hele hongerige krokodil Marnix lag te wachten op zijn prooi.
De Horde was verdeeld in Herten, Zwijnen, Buffels en Apen. Als je naam werd genoemd moest je met twee voeten het water in en uit en dan had Marnix natuurlijk de kans om jullie te tikken.
Ook Arthur mocht een keer beginnen als krokodil en bij dit potje had iedereen natuurlijk al een eigen speciale tactiek ontwikkeld om niet getikt te worden. De Apen wonnen een keer een potje en de Herten wonnen het tweede potje zonder slachtoffers.
Vandaag besloot Luca ook om Woudwachter te worden. Volgende week installeren we hem samen met Tomas.