De Jenga-Opkomst.

20 februari 2021.
De Jenga-opkomst.
Bij Jenga wil er natuurlijk weleens wat omvallen en daarom zat het commando “ Jenga “ ook in ons “Stuurboord/Bakboordspel “ waar we mee begonnen. Het viel het eerste potje op dat vooral de oudste jongens moeite hadden met het commando “ Bevriezen “, maar gelukkig lieten ze zich het tweede potje niet meer in de maling nemen.
Na dit spel hadden Mirjam, Bert en Yannick alle drie een leuk spel voor jullie in petto.
Jullie waren uitmuntend in het échte Jenga en het Hoepeltikkertje was een klassieker in wording.
Yannick wil dit ook een keertje met z’n allen spelen. De stapelestafette ging niet van een leien dakje omdat de Jengasteentjes nu een “ dakje “ hadden. Soms viel de toren ineens om, maar jullie goed vol en bouwden stevige torens.
Na de limo met wafels was het de beurt aan Giovanni, Thomas en Zeno om jullie eerst naar zich toe te lokken in het bos, om jullie vervolgens af te tikken voordat jullie bij de veilige thuishaven waren.
Dit spel werd extra leuk omdat sommige welpen uitdagend dichtbij de tikkers kwamen om vervolgens toch de dans te ontspringen, écht kikke !