Een winterverse start.

13 februari 2021.

Een winterverse start.

Eindelijk mochten we weer het mooiste spel van de wereld spelen, het Scoutingspel.
Yannick begon meteen met één van de favoriete Woudwachtersspelletjes, het trefbal in de kring.
Eerst leek de kring wel te klein voor 22 welpen, maar de sneeuw maakte het natuurlijk extra spannend en moeilijk om de bal te ontwijken. Intussen stookte Mirjam samen met Marilia en Inês het kampvuurtje op waar we later nog lol van konden hebben.
Na het trefbal gingen we ons vertrouwde bos in voor een potje onvervalst Jungle-Stratego. Kaa de slang was dit keer degene die iedereen kon uitschakelen……behalve Shanti dan, die was weer sterker dan Kaa. Jullie hadden ook de tactiek ontdekt van het kaartje wisselen en dat was dus erg slim.
Op de terugweg naar het clubhuis namen we natuurlijk niet de recht toe recht aan route, maar stoven we lekker door alle sneeuw waar nog geen voetstappen stonden.
Bij het clubhuis ging Mirjam een onwijs gaaf spel doen met de helft van de Horde. Je moest namelijk wasknijpers van elkaars jas afpakken en dat ging natuurlijk lekker avontuurlijk. Bij Yannick kon de andere helft dan lekker marschmellows roosteren en daarbij hadden we meteen een nieuw recept, want we roosterden ook de minimarsjes er bij.
Wij, Mirjam, Bert en Yannick, hebben genoten van jullie enthousiasme op deze opkomst, het was gewoon écht Be Pals !