Knutsel de Knutselaar opkomst.

12 december 2020.
Knutsel de Knutselaar opkomst.
Vandaag werden Nikolas en Emirhan geïnstalleerd en het mag gezegd worden, zij namen de belofte heel serieus. Hun vrienden Mattias en Bagas mochten hen de Be Pals das omdoen en nu zijn ze ook échte Scouts.
Een paar maanden geleden ontstond bij jullie het idee om de nieuwe speeltuin na te maken in het klein en daar ging iedereen heel enthousiast mee aan de slag. Sommige welpen maakten een prachtige bosgrond terwijl anderen meteen al kruiptoestellen verzonnen. Ook de bezoekers van de speeltuin werden niet vergeten, die maakten jullie van klei én knijpers. Er werden zelfs dingen verzonnen die je niet gauw in een speeltuin ziet, zoals een meertje en een wensput.
Tussendoor deed Yannick steeds een potje vakduwen en daarvoor nam hij steeds een ander groepje mee naar buiten. De Gidsen begonnen natuurlijk en maakten er gelijk een onwijs spannende pot van met natuurlijk een onoverwinnelijke Giovanni. Patricia motiveerde de dames om ook mee te doen met het vakduwen en toen ze éénmaal de smaak te pakken hadden wilden ze nog wel vaker.
Vandaag deden ook drie nieuwe meisjes mee, Alya, Buglum en Szonya genoten ook van het lekkere sfeertje en plakten en knipten er lustig op los.
Na de limonade mocht iedereen die dat wilden nog een keertje meedoen met het vakduwen en drie keer raden wie er als eerste op het veld stonden…..inderdaad, de dames.