Avatar-opkomst.

27 maart 2021.
De Avatar opkomst.
Ja, ja, ja, we waren weer lekker de hele opkomst buiten, eerst een uur in ons bos en daarna bij ons clubhuis. We begonnen met een smokkelspel met “Water, Vuur, Lucht en Aarde”. Er waren vier groepjes en elk groepje had een andere techniek om zoveel mogelijk kaartjes te smokkelen.
Er was een groepje dat zich helemaal richtte op het stelen van levens, dat was een redelijk goede tactiek, want voor elk leven kreeg je een kaartje. Dan was er ook een groepje dat zich puur op het smokkelen richtte en zo bijna ongemerkt de koppositie innam. Bij het groepje van Giovanni hadden ze afgesproken om niet allemaal tegelijk te lopen en uiteindelijk wonnen zij met twee kaartjes verschil.
Hierna gingen we de strijd aan om “Aarde”. In een jute zak zat zo’n acht kilo potgrond, die moest je met z’n tweeën over je startstreep trekken. Je kreeg echter wat verweer, want aan de andere kant van de zak werd ook getrokken door een ander duo. De potjes waren reuze spannend en we kregen ook de vraag om dit nog een keer te doen. Wie weet kunnen we dit op de Paasopkomst nog een keer doen.
Na de limonade gingen we de strijd aan om “Water”. Zes ploegen gingen in estafettevorm water overbrengen met een bekertje met gaatjes er in en met een spons. De ploeg van Bagas, Dimitrios, Giovanni, Bulcsû en Adam kreeg maar liefst meer dan 10 cm water in de emmer terwijl de anderen niet verder kwamen dan acht cm.
“Lucht” en “Vuur” kwamen helaas niet aan bod, maar als het met Pasen mooi weer is mogen jullie nog een “Paasvuurtje” maken !
Vandaag deden ook Victoria en Malaki mee en kregen we bij de leiding hulp van Floris. Alle drie hadden ze het ook reuze naar de zin.