Piet De Paashaas opkomst.

3 april 2021.
Piet De Paashaas opkomst.
Nadat Piet De Paashaas bij De Speurders al aardig wat eieren er doorheen had gejast, was het in de middag de beurt aan De Woudwachters. Piet had maar liefst 400 eiercheques verstopt in het bos, die kon je bij Mirjam en Valerie inwisselen voor de heerlijkste chocolade-eitjes. Yannick en Daan zorgden er voor dat jullie veilig het bos in en uit konden en zo konden we al snel de buit verdelen.
Hierna verdeelden we de groep in drie posten. Bij Mirjam en Valerie konden jullie mini-paasvuurtjes maken en dat ging echt supergaaf, vooral de vuurtjes die langer en hoger branden waren mooi om te zien. Bij Bert, euh….Piet De Paashaas, kon je eieren schilderen. Sommigen konden er geen genoeg van krijgen en maakten hele mooie kunstwerken. Jullie wilden ook dolgraag het zaktrekken van vorige week nog eens doen en daarbij werden natuurlijk ook Yannick en Daan weer uitgedaagd.
Als extra spel had De Paashaas ook nog een Touwtrekwedstrijd in de aanbieding, die vooral door de meiden zeer enthousiast werd ontvangen.
Het was een Paasopkomst om nooit meer te vergeten !