De Nishaani Plaats.

26 juni 2021.
De Nishaani plaats.
Vandaag begonnen we met de installatie van Szonja en haar hartsvriendin Patricia. Uiteraard mocht broer Bulcsu de das omdoen bij zijn zus Szonja en zij deed dat dan weer bij Patricia.
Hierna werden de oudste welpen uitgenodigd voor een onvervalst Bosgeuzen-programma met verkennersleiders Bas, Bart en Jean.
De jungle bij de Nishaaniplaats is een echt doolhof en dat speelden we na met het Kat en Muis spel. Het ging hartstikke goed, maar soms verdwaalden de welpen echt in het doolhof……
Traditiegetrouw gingen we daarna Baloe vangen en die arme beer is er nog duizelig van.
Omdat je in de jungle hopeloos verloren bent zonder schoenen, gingen we daarna geblinddoekt naar onze schoenen zoeken. Inderdaad het was meteen een Voelkim !
En net toen we aan het Dennenappeltoernooi wilden beginnen begon er een groot onweer met een gigantische plensbui. Gelukkig hadden we binnen al een spel klaar staan. Dat spel heette de Slapende Tijger en daar waren sommige welpen écht heel goed in. Er lagen allemaal spullen in de kring en één van die artikelen was de Slapende Tijger ( Niet te verwarren met de Flying Tiger…..) .
Je moest nu steeds een artikel aanwijzen totdat je de Tijger aan had gewezen, want dan was je af.
Na de limonade met Discokoeken scheen de zon weer buiten en zag je het water verdampen van het grasveld, het was tijd voor het Dennenappeltoernooi. Eerst zochten we per groepje een teil vol dennenappels op en daarna moest je die met je blote voeten over een horde gooien. Dit lukte één groepje maar liefst 67 keer, maar de andere groepjes zaten hen écht op de tenen…euh….hielen