De Water Opkomst.

3 juli 2021.
De Wateropkomst.
Zelden was er een nattere opkomst bij De Woudwachters. Vandaag hadden we alles, van waterballonnen tot een stortbui, maar ook gelukkig genoeg leiding om de waterstroom op gang te houden.
Het waterballon overgooien was van het begin af aan een groot succes bij jullie. Je begon heel dicht bij elkaar en daarna moest je steeds een stap achteruit doen als je wilde gooien. Bij sommige welpen bleef de ballon zo lang heel dat ze eigenlijk niet verder achteruit konden en dat is natuurlijk een topprestatie. Hierna deden we het alom bekende Krantenmep, maar dan nu met Waterspuiten. Eigenlijk hadden jullie al meteen na de uitleg door hoe het moest en daarom konden jullie lang genieten van dit spel. Ook nieuwelingen Talida, Ignas en Zeno schuwden het water niet.
Omdat het ineens heel hard ging regenen, besloten we om de Waterijsjes test toch maar binnen te doen. Er waren vier soorten waterijs te testen en daar mocht het ouderwetse Raketje natuurlijk niet bij ontbreken. Het testen ging heel serieus en er was wel één conclusie : Waterijsjes testen is erg kleverig…..
Uiteraard kreeg iedereen daarna een favoriet ijsje om op te eten.
Het waterspektakel ging daarna gewoon verder met de stoelendans met ballenbadballetjes in een badje én het spuitfestijn waarbij je een ballenbadballetje zo snel mogelijk over een waterglijbaan moest spuiten. Het badje had het zwaar te verduren, want jullie namen flinke duiken om een balletje te bemachtigen en bij het spuitfestijn ontdekten we dat de Supersoakers het moesten afleggen tegen de goedkoopste Kruidvatspuiten.