De Kunst opkomst.

10 juli 2021.
De Kunst opkomst.
Vandaag begonnen we met de installatie van Jo, de laatste weken was hij altijd trouw en enthousiast present, dus we wisten dat hij wel een goede Scout zou worden. Zijn grote vriend Yannis mocht hem de das omdoen en daarna deden we voor de laatste keer dit seizoen, het Baloe vangen. Arthur was erg tof en hielp hem een handje.
Uiteraard ging het na een zeer zonnige week, weer regenen op onze opkomst, maar dat weerhield jullie er niet van om vliegende Be Pals kunstprojectielen te maken. Ze deden het ook erg goed in de lucht, want ze belanden ook op het dak en in de boom. De lol was er niet minder om.
Voor het maken van Kei-Tof stenen gingen we voor de stenen op zoek in het bos. Er werden allerlei soorten stenen gevonden. Talisa had een slimme oplossing voor het vervoer, zij trok een sok uit en deed ze daar in. Jo vond vier gitzwarte, glimmende, stenen en Siobhan vond een mooie grote steen voor ons lokaal. Bij het schilderen werden de handen net zo mooi als de stenen, maar gelukkig bleven de tegels in de toiletten onbeschilderd….
Door de regen moesten we wel de klei en de marschmellowkunst opschorten, maar Patricia had een prima idee om af te sluiten en dat was een kikke potje trefbal.
Na het sluiten kreeg iedereen een unieke Scouting badge omdat we zo’n internationale groep hebben en ook voor nieuwelinge Eniko was er één.
Op 17 en 24 juli zijn er al een hoop Woudwachters op vakantie, maar toch houden we twee extra opkomsten voor de welpen die later weg gaan, maar we kunnen nu al zeggen dat het een hartstikke gaaf seizoen was !