De Dieren Opkomst.

30 april 2022.
De Dieren Opkomst.
Mayra begon vandaag met het spel : Dieren Ambulance. Één welp kreeg een doktersjas aan en mocht in de ambulance gaan rijden. De andere welpen waren gewonde dieren. Als de dokter je had getikt, mocht je plaatsnemen in de ambulance en ging de dokter verder om nog meer dieren op te pikken.
Ook met twee ambulances en twee dokters ging dat erg goed.
Onze Marc had ook een gaaf spel gevonden, dat heette “De kikker en de sprinkhaan.” De kikker moest gehurkt springend de sprinkhanen tikken die alleen maar op één been mochten staan.
Als je getikt was, werd je ook een kikker. Kenji was een uitstekende eerste kikker en Marilia won de eerste pot. Vervolgens gingen we als een kudde denderende buffels door de Fahrenheitstraat en daar aten we een beestachtig lekker Italiaans ijsje bij Lorenzo. Je kon kiezen tussen Oreo-Ijs, Stroopwafel-ijs en nog veel meer exotische smaken. Op de terugweg stopten we nog even voor de Chinees voor een Woudwachters-Selfie en daarna gingen we de speeltuin in. Terwijl jullie lekker gingen spelen, zette de leiding twee Dieren-Memory spellen neer met plastic beestjes onder oranje pilonnen. Toen we dat gingen spelen kregen we ook nog veel bekijks van iedereen die in de speeltuin was, inderdaad ze waren ook beestjes aan het kijken.
Op het Nachtegaalplein deden we een Dierenkwis. Als je een antwoord goed had, mocht je een stap naar voren en als je het antwoord fout had, moest je een stap naar achter. We hadden al snel door dat de stappen naar achter heel klein waren en dat de stappen naar voren reusachtig waren, maar dat mocht de pret niet drukken, want iedereen kreeg als aandenken een leuk beestje.