De Candy Crush speurtocht.

25 oktober 2014.

De Candy Crush speurtocht.

Een speurtocht in het teken van snoep,daar lustten jullie wel pap van….We begonnen met een tocht door het bos en kregen als eerste opdracht om zoveel mogelijk soorten snoep op te noemen.Daarna liepen we via de waterzuivering naar de Nieboerweg en daar deden het oude Be Pals spel : Gummibeertjes ver spugen.Uiteraard ruimden we de beertjes ook weer netjes op.In Duindorp ontdekten jullie een waanzinnig leuke speeltuin en vonden jullie ook een hoop woorden voor de snoepspreuk.
Op het Tesselseplein deden we een paar wedstrijdjes dropvetereten en in de duinen moesten jullie als opdracht snoeptikkertje spelen.
Midden in de Pluvierstraat was er ook een maffe opdracht,jullie mochten namelijk knikkeren met kauwgomballen en dat ging heel goed.
Aan het einde van de speurtocht kregen jullie ook nog eens de opdracht om een grote kauwgombel te blazen en toen renden we terug naar het clubhuis.

Jullie,Lars,Sammy,Floris,Duuk,Mees en Destiny,waren vandaag fantastisch en liepen de speurtocht op volle toeren uit en wij,Bert,Han en Lisetta,hebben echt genoten van jullie enthousiasme.